TERMÉKEINK

1. Reklámballonok:

Egyedi:
Kívánságára megformázzuk termékét, cége logóját óriás háromdimenziós méretben. Éljen a lehetőséggel, és cégéről beszél az ország, hiszen ki ne ismerné az Esso tigrist vagy a piros bogárhátú ballonokat a benzinkutak tetején. A reklámballonokat egy folyamatosan működő ventilátor üzemelteti. A ballonok gyorsan és könnyen üzembe helyezhetők, kis helyen elférnek, több évig használhatóak, Gazdaságossá teheti reklámköltségét...

Standard:
Rendeljen egyszerűen, gyorsan standard reklámballonokat, egyszerű forma, alacsony ár. Standard ballonjaink: gömb, csepp, hirdető oszlop, kapu, télapó, nyuszi. Áraikat megtalálja az árlista menüpont alatt.

Referenciáinkból: Esso, OMW, Shell, Agip, MOL, Harley-Davidson, McDonald’s, Pannon GSM, Nike, Coca-Cola, Nestle, RTL Klub stb.

2. Ugrálók:

Kis és középméretű ugrálókat, csúszdákat, akadálypályákat gyártunk egyedi megrendelésekre. Akár cége termékét is meg tudjuk valósítani a gyermekek örömére. Gondoljon a gyermekekre, amikor rendezvényt, road show-t szervez!

Referenciáinkból: ÖMW, RTL Klub, Bluna, Nestle, stb.

3. Szélemberek:

Szeretné, ha még jobban felfigyelnének cégére, - rendeljen szélembert! Folyamatosan táncoló mozgásával garantáltan felhívja a figyelmet rendezvényére, üzletére. Szélembereket belső világítással, cső, egylábú, kétlábú kivitelben forgalmazzuk. A dekoráció varrással vagy digitális nyomtatással kerül a szélember testére. Áraikat megtalálja az árlista menüpont alatt.

Referenciáinkból: Agip, MOL, Eon, Vízművek, pannon GSM stb.
 

 

HQdesign